luni, 26 noiembrie 2007

cot-cot-cotcodac

Delta Dunarii, Crisan, iulie 2004, concurs Albatos. cea mai tare proba surpriza din tot FRTS-u`!

Desi au pene, astia sunt concurentii nu albatrosii. cine recunoaste cele mai multe personaje: premiu o bere. sau mai bine o cana de vin fiert, ca tot e frig afara.

vineri, 23 noiembrie 2007

prima zi

prima zi in care eu m-am hotarat sa ma urc pe snowboard s-a intamplat prin februarie 2005 pe partiile de la Straja. profesor l-am avut pe Oli, care mi-a explicat destul de clar: cand ajungi in capatul partiei tre` sa te intorci. cum? vezi tu, uita-te la mine. si a plecat. eu dupa el, pana la primul viraj :))
ideea e ca dupa 4 zile am reusit, cu ajutorul lui Oli, sa ma tin pe placa pana jos si chiar sa ma urc cu teleschiul ala nemernic (cand ajungeam sus trebuia sa stau sa ma odihnesc sa pot incepe coborarea, atat de incordat eram).
multzam, Oli!


important e ca reuseam sa stau in picioare ;)

joi, 22 noiembrie 2007

amintiri din sezonu trecut

Bucegi, Valea Urlatorii, undeva prin aprilie 2007


marți, 20 noiembrie 2007

ganditorul

aprilie 2007. vf. Rosu (Iezer-Papusa). la ce te gandeai, Vasi?poate la noaptea ce trecuse, la 2280 m altitudine si un ger de a inghetat apa in bidon, dimineata fiind nevoiti sa "bem" zapada.
...si ne-am trezit cu fata la Crai!

duminică, 18 noiembrie 2007

prietenii mei, militieni de ocazie

dupa cateva cani de vin fiert si-au dat seama ca si-au ratat cariera

e clar: e iarna (cel putin in Poiana Brasov)abia noiembrie si deja w-endu` asta a fost al doilea, din sezonul care nici nu a inceput, cu conditii propice de forjat snowboardu. intradevar stratul de zapada nu a fost la fel de mare ca cel de saptamana trecuta dar, pentru cei "dependenti", a fost indeajuns.
aloooo! zapada!? da, e destula, va asteptam!

luni, 12 noiembrie 2007

a venit si vremea snowboard-ului

toata ziua de ieri am fost in Poiana Brasov impreuna cu Lau si alti cativa prieteni de-ai lui pe care de-abia i-am cunoscut.
ingrediente: zapada cat cuprinde, lume relativ putina, multe portiuni de partie, si nu numai, neatinse, deci FOARTE TARE FRATE!!!
p.s.
1 se putea si excelent daca nu-mi pierdeam telefonul.
2 poate anu` asta mi se indeplineste dorinta de 6 luni de zapada pe an. cine stie!?

joi, 8 noiembrie 2007

o bucata de FagarasJURNAL DE BORD.

29 aprilie 2007
am plecat sa cucerim Fagarasul. eu, Gabi, Gianina, Marius, Madi. am mers de ne-au sarit capacele prin padure pana la cabana Turnuri unde am si innoptat. pe ultima portiune de urcus ne-a insotit si o ploaie marunta care ne-a facut sa ne intrebam daca a doua zi ne intoarcem sau continuam.

30 aprilie 2007
ne-am trezit, am mancat si am plecat la drum sperand ca ceata se va ridica si vom putea ajunge pe creasta si mai apoi la refugiul Vistea. tinta principala: vf. Moldoveanu 2544m. am reusit sa ajungem in creasta impingandu-ne mai mult in morcovi decat in pioleti. la jumatea drumului sesiune de poze ca vedetele. am ajuns pe vf. Vistea, am lasat rucsacii acolo si am plecat catre cel mai inalt varf din tara. tinta principala atinsa. cateva poze scurte si pa, la refugiu ca se face noapte. am dormit ca pruncii.

01 mai 2007
am pus coltarii si da-i bataie. trebuie sa ajungem la Sambata de Sus. s-a intamplat cea mai tare coborare pe cur din viata mea. traseu: Fereastra Mare a Sambetei - cabana Sambata (vreo 700m diferenta de nivel). am coborat ca vantu`. am ajuns la masina dupa ce am mers pe drumul forestier de ne-au intrat picioarele in cur. surpriza!! masina era lovita. Hai Romania!!!

ce se vede nu e urma de la picioare cum ar crede unii, e de la morcovi.


tinta principala. sau, cum ar spune unii, doi moldoveni intr-o singura poza.

luni, 5 noiembrie 2007

liceul si academia mi-au mancat copilaria

si azi il urasc pe nashu` ala care ne-a lasat pe jos. auzi motiv: n-aveti bilete si nici bani. ha!!!


nu ieseam la numar, si am mai facut unu. pana la primavara!!!

s-a terminat si clasa a IV-a


cei care se regasesc aici sa nu se abtina de la ras. cica nu face bine la organism

soimii patriei


la cini ani eram cel mai mandru. pacat ca nu am reusit sa gasesc una si cu cravata de pionier.