luni, 12 aprilie 2010

promotie la berea CIUC

merem vineri la bere.
ne punem la masa comandam fiecare ce-i cere inima si ne apucam de treaba.
nu trece mult si in carciuma isi face aparitia o gagica de aia "promotionala" si incepe sa imparta beri CIUC.
Emi al meu, cu berea CIUC in fata deja era parte din zicatoarea "una-n mana, una-n gura si cu ochii dupa alta" si isi ajusta poftele la noul buget.
ajunge gagica si la masa noastra si dupa ce isi spune poezia ca de ce, cum si in ce fel berea CIUC e cea mai buna si acu are si nu-s ce fel de dop care sare numa cand te vede insetat, lasa la masa 4 beri din partea casei.
noi eram 5 de toti si pe deasupra si la prima bere, asa ca neconcordanta a sarit in ochi ca noul dop:
- pai noi suntem 5, de ce ne-ati lasat numa 4 beri?
zambeste
- cel care deja bea CIUC nu mai primeste ca e deja client fidel al brand-ului
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
care cunoasteti omu, va puteti imagina ce moaca a facut :))

sâmbătă, 10 aprilie 2010

ca-n Romania


avem aci doua indicatoare situate in Saua Tigailor din M-tii Ciucas. din ce stiu io nu cred ca au mai mult de un an de zile. ambele au autocolantul dezlipit in intregime iar unu e rupt de la jumate, fiind confectionate din ceva policarbonat.
mai jos, dupa cum vedeti, sta strabunicu indicatoarelor, din tabla cu literele vopsite ca deh, pe vremea aia nu exista nici autocolant si nici fibre super smechere si "rezistente" ca in zilele noastre.

aceeasi situatie am intanlit-o si pe vf. Ciucas, indicatorul de tabla, desi sters de vreme, era la locul lui, iar cel nou, era numa jumate.
acum parerile sunt impartite. aia oficiala e ca turistii sunt de vina pentru aceasta stare de fapt si ca indicatoarele astea noi sunt de altfel foarte rezistente la intemperii, fiind testate in prealabil in acest sens, iar cele de tabla nu mai pot fi folosite deoarece exista posibilitatea sa fie demontate si valorificate la fier vechi de catre "oamenii rai si negri"
si cealalta, care da vina pe vant si ploaie si pe calitatea indoielnica a lipiciului de la autocolant si a rezistentei materialelor din care sunt facute indicatoarele.
acu stau si ma gandesc: de ce nu or fi rupt turistii si al doilea indicator sau de ce nu au dezlipit si bucatica aia de autocolant pe care era scris numarul de telefon de la salvamont, daca tot vroiau sa faca rau?
apoi imi vine greu sa cred ca cineva care a ajuns pana pe vf. Ciucas, sa se apuce sa traga de indicatoare si sa le rupa, doar asa, sa se distreze.
din ce stiu io, proiectu cu indicatoarele astea a fost finantat de Consiliul Judetean Brasov, care se pare ca a facut o investitie sa nu zicem prosta, ci neinspirata. ba mai mult, in trecutul nu prea indepartat, au fost confectionate asemnea tip de indicatoare pentru partea brasoveana a M-tilor Fagaras si Bucegi. daca in Ciucas, unde nici numarul turistilor si nici vremea nu se compara cu cele din Bucegi sau Fagaras, acestea nu au rezistat, oare cum vor rezista celelalte?