joi, 8 noiembrie 2007

o bucata de FagarasJURNAL DE BORD.

29 aprilie 2007
am plecat sa cucerim Fagarasul. eu, Gabi, Gianina, Marius, Madi. am mers de ne-au sarit capacele prin padure pana la cabana Turnuri unde am si innoptat. pe ultima portiune de urcus ne-a insotit si o ploaie marunta care ne-a facut sa ne intrebam daca a doua zi ne intoarcem sau continuam.

30 aprilie 2007
ne-am trezit, am mancat si am plecat la drum sperand ca ceata se va ridica si vom putea ajunge pe creasta si mai apoi la refugiul Vistea. tinta principala: vf. Moldoveanu 2544m. am reusit sa ajungem in creasta impingandu-ne mai mult in morcovi decat in pioleti. la jumatea drumului sesiune de poze ca vedetele. am ajuns pe vf. Vistea, am lasat rucsacii acolo si am plecat catre cel mai inalt varf din tara. tinta principala atinsa. cateva poze scurte si pa, la refugiu ca se face noapte. am dormit ca pruncii.

01 mai 2007
am pus coltarii si da-i bataie. trebuie sa ajungem la Sambata de Sus. s-a intamplat cea mai tare coborare pe cur din viata mea. traseu: Fereastra Mare a Sambetei - cabana Sambata (vreo 700m diferenta de nivel). am coborat ca vantu`. am ajuns la masina dupa ce am mers pe drumul forestier de ne-au intrat picioarele in cur. surpriza!! masina era lovita. Hai Romania!!!

ce se vede nu e urma de la picioare cum ar crede unii, e de la morcovi.


tinta principala. sau, cum ar spune unii, doi moldoveni intr-o singura poza.

Niciun comentariu: