luni, 20 octombrie 2008

la multi ani Vasi !!!

de la o varsta lumanarile de pe tort incep sa fie mai scumpe decat tortu`, si atunci pui numa una

de cand il stiu, Vasi si-a tinut ziua de nastere mai mereu pe la cate o cabana, dintre cele mai putin frecventate de asa zisii pantofari.
anu asta a fost sa fie Turnuri (1520m), in Fagaras.
cu toate ca de data asta am fost multi mai putini decat in anii trecuti, doar 9 cu tot cu cabanieri, momentul a fost marcat cum se cuvine. Vasi si-a carat tortul in rucsac pana la cabana, mintindu-ne ca are o oala cu sarmale sa ne serveasca de ziua lui iar vinul fiert ne-a cam tinut la povesti pana pe la miezu noptii cand am cazut ca pe front in priciurile cabanei.

cabana Turnuri. incepand din iunie 2008 cabana are alti cabanieri: nea` Nae si nea` John. merita facut cunostinta cu ei.

podul de piatra s-a darmat...

duminica, matinal cum ma stiti, m-am dat jos din pat pe la 8 jumate si dupa ce i-am lasat pe Vasi si Paul la cabana, am tras o fuga pana la Podragu sa vedem care mai e mersu`.
mersu` o fost leganat si pe poteca de vara, asa ca inspre pranz am ajuns si noi la tanti Corina l unde am baut cate un ceai, am lenevit ceva la soare si am plecat voiosi inapoi unde stiam ca ne asteapta Vasi cu mici.


lacu Podragu Mic, cabana si creasta principala

Cabana Podragu (2136 m)

un autocolant din cabana demonstreaza ca in alte tari Floare de Colt si Carpatia sunt cam acelasi lucru

noi, inainte de plecare. sus: nea` John, Radu, eu, Emi, Dora, Gabi, jos: nea` Nae, Paul si Vasi

ajunsi inpoi la Turnuri ne-am delectat cu friptura si micii pregatiti de Vasi, am mai lenevit oleaca si am plecat lenesi acasa.
P.S. la multi ani Vasi!!!, sa fii sanatos si sa-ti dea Doamne Domane ce-ti trebe! si asteptam sa ne mai inviti si la anu` :p

Niciun comentariu: