marți, 25 mai 2010

ultimul snowboard

daca tot statul roman a hotarat ca ieri sa fie liber, hai sa profitam. asa ca am decis ca ziua de 24 mai sa fie ultima zi de placa pe sezonu asta. cum zapada mai e numa pe vaile cele ascunse de soare, iata-ma in drum spre Omu.

la cabana, zapada cat casa

sau cat stalpu`

am mai dezmortit un pic picioarele la statia meteo si dupa o ninsoare scurta a aparut iar soarele pe cer si la vale ce sa vezi? vf Bucsoiu, Balauru` si minunata vale a Morarului pe unde aveam sa coboram.

domnul Barza inainte de decolare :P

zapada, cel putin in partea de sus a vaii, minunata...

ultimele urme pe anu asta

se cam ingusteaza problema

cam pe aici s-a terminat smecheria. oricum 800m diferenta de nivel de zapada pentru 24 mai e indeajuns

intoarcearea snowboard-ului

per total a fost o zi minunata, chit ca am balaurit 8 ore pentru o juma de ora de dat la vale pe placa.
drumul inapoi pana la masina pe care o lasasem la telecabina ne-a cam bagat picioarele in cur, iar defilarea prin juma de Busteni cu placa in spate si plini de noroi pe bocanci a cam atras niste priviri nedumerite de la oamenii imbracati doar la tricou, mai ales in portiunea in care ne indreptam spre cabina la 6 jumate seara :))
P.S. multam domnu Lau pt poze si regret ca am uitat aparatu acasa. (asta acu, sa ma dau viteaz, ca pe drum eram chiar multumit de amnezia mea :P)

3 comentarii:

Andrei Cosmin spunea...

salut ... f misto vreme ati prins...pe noi ne bate gandu sa dam o coborare sambata dupa ce facem poze la malin sau duminca in functie de cum e si vremea.
poti sa-mi spui la iesirea din prima caldare cum era zapada ,daca era destula, se vede in poza ca ar mai tine o saptamana. restu saritorilor erau acoperite?

Dumitrel Marius spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ovidiu iordache spunea...

salut. prin dreapta dupa prima caldare era intrerupta zapada. prin stanga mergea. apoi, noi am coborat pana pe la 1700m. dupa aia s/a terminat zapada. nu-s ce sa zic pana sapt viitoare. luni cand am fost noi a nins vreo juma de ora dar era cald asa ca nu a contat chiar deloc.