vineri, 11 ianuarie 2008

cugetari

am aproape 27 de ani si deja uneori simt, dupa vreo tura mai lunga, de 9-10 ore, ca genunchii ma lasa. imi tremura ca raciturile.
un lucru e sigur, de mers pe munte nu ma pot lasa, la fel cum nu ma pot lasa nici de dormitul in cort sau refugii sau de o cana de vin fiert iarna la cabana dupa o zi de umblat prin frig, zapada si vant.
inca din facultate am ajuns la nemernica concluzie ca nu o sa reusesc, in viata asta, sa am atat timpt liber cat imi doresc sa-mi pot satisface toate turele planuite. in timp, mi-am mai schimbat parerea, reusind sa ma multumesc cu concediile date de catre stat si w-endurile nelucratoare. insa ma ingrijoreaza sanatatea.
ce treaba de cacat!!! cand am avut timp, n-am avut bani, cand am bani nu-mi ajunge timpul, si cand o sa am tot timpul din lume (daca voi apuca zilele alea) s-ar putea sa nu mai fiu in stare de nimic.
ce tactica sa adopt? sa trag de mine acu si sa nu ratez nici un moment sau sa o las mai moale conservandu-mi sanatatea?
p.s. in vara lu` 2007 am mers pe creasta Balaurului in Bucegi unde am intanlit un batran care mergea in acelasi ritm cu mine. am mers o bucata de traseu impreuna timp in care respectivul mi-a marturisit ca are 70 de ani si ca merge pe munte de vreo 55.
atunci, ce rost mai are sa imi fac atatea probleme???

3 comentarii:

Anonim spunea...

sa stii ca ai un cititor fidel!!!!
la mai mare...te pup!

Anonim spunea...

ia vezi ce regim ...ce viata duci in rest...cand nu mergi pe munte. papa si tu mai sanatos mai fa si alta miscare ...ca sa te antrenezi... Poate ca faci... atunci inseamna ca esti tu de "rasa" proasta..:P si intr-adevar o sa ajungi un mosh scofalcit si o sa te care altii in brate...si o sa te spele la c*r...:P...Nu cred ca toti mosii de 70 o duc ca cel din povestea ta..:) Spor la treaba...si multa sanatate..si la cat mai multe ture fara dureri de oase si fara lesinaturi..sau alte cele...>:D<

narcisu spunea...

Nu te mai plange ca o baba si continua... Lamentabilule!!! Nu te lasa, ca muntii iti vor simti lipsa...