sâmbătă, 5 aprilie 2008

moartea vine cu masina

de mult aveam de gand sa fac aici, in blog, o sectiune speciala, dedicata Garciniului. pentru cei care nu stiu, Garciniu` asta e un cartier de rromi (ca cica nu e voie sa zici tigani), aflat la iesirea din Sacele, spre Babarunca, de vreo 8000 de suflete, care imi asigura mie si colegilor mei "materia prima" pentru a ne putea lua si noi un ban cinstit de la stat.
cu privire la mai multe detalii despre Garcini si ce se intampla in mijlocul lui, o sa revin cat de curand cu un alt post.
ce vreau sa zic azi e faptul ca foarte multi dintre rromi care au cotetze pe patru roti cu motor si volan, ca autoturisme nu se pot numi, obisnuiesc sa conduca fara permis. asta s-a intamplat si in seara asta cand un "sofer" negru la culoare, pe strada principala din Sacele, pe la intrarea in renumitul Garcini, a reusit sa evite TIR-ul care, culmea, mergea pe aceeasi banda cu el dar din sens opus,dar s-a oprit intr-un stalp de curent de pe marginea soselei.
rezulatatul: "soferul" a murit, alti doi negri in coma la spital si al patrulea cu multiple fracturi, insa cu sanse sa scape.
sa nu va inselati !!! masina arata asa dupa ce aintrat in stalp, fara ca cei de la descarcerare sa intrevina. nu mai era nevoie.

spre edificare, luati de aici doua poze



3 comentarii:

Anonim spunea...

facute cu Nikonu' pozele?

ovidiu iordache spunea...

nu

Anonim spunea...

curat hemoroizi...