marți, 20 mai 2008

FRTS. etapa a III a

cea de-a treia etapa FRTS de anu asta a avut ca organizatori clubul CPNT din Brasov si s-a desfasurat in Cheile Rasnoavei (Masivul Postavaru).
cum CARPATIA nu prea a lipsit de la vreun concurs FRTS in ultima vreme, si de data asta gashca formata din Garcea, Sorin, Iepurik, Marius, Madi, Eliza, Ciobi si Mariuca a fost prezenta pe baricade.
am inceput cu mancarea tortului si desfacerea cadoului de catre sarbatoritul zilei- Marius- si apoi golirea sticlelor pregatite special pt asta.
noaptea de vineri spre sambata a fost mult prea scurta pentru fugareala ce avea sa ne astepte a doua zi in concurs. tematori sa nu cumva sa-i dezamageasca pe "adevaratii muntomani" organizatorii au bagat niste timpi intre posturi de abia puteai sa faci o poza. in viteza traseului am reusit sa pierdem si cainele lui Sorin care n-a putut tine pasu cu noi :P. pana la urma am reusit sa-l recuperam cu ajutorul lui Puiu, si toata lumea a suflat usurata (ne-o tragea Magda daca ajungea Sorin fara caine acasa)
sambata seara ne-am facut de cap la cultural, de data asta glumele fiind cam de "cacat", am cantat, ne-am mai potolit setea si intr-un final am incheiat cu un concurs de sforaituri la cort.

la multi ani!!!

teste

patrioti

pe traseu, fete frumoase

si baieti mancaciosi

vf. Cristianu Mare (1799m)

CARPATIA la masa

un cultural de "cacat"

diplome si medalii

3 comentarii:

Unknown spunea...

Tre' sa recunosc ca esti tare....pai daca cu burta aia ai urcat tu pana pe Cristianu Mare...toata stima frate! Imi spulberi orice preconceptie despre politistii grasi....nu ca tu ai fi...Doamne feri! :)

ovidiu iordache spunea...

las` ca stiu eu pe unii care n-au nici urma de burta si prefera duminica la gratar cu manele intre alte zeci de asemenea exemplare.
asta asa, sa vezi ca burta nu e un obstacol sa ajungi pe varf

Silviu Angelescu spunea...

Amintiri frumoase si fara manele, ce bine!