luni, 22 iunie 2009

varza la ceaune

dupa ce ai topit oleaca de slanina neafumata, o dai jos si in grasimea aia pui costita taiata bucati bucati. la foc mic

lasi sa se rumeneasca, tai ceapa, o arunci peste costita, dupa care tai varza si imparti cotoarele la prieteni. varza o pui peste costita

la sfarsit adaugi bulion, piper, sare si mararu`, amesteci bine si gata. la masa. pare rau ca nu v-am facut poze cand va ghiftuiati.

buna rau varza dar are si efecte secundare. la 7 dimineata inca n-ai ajuns in cort si te apuci de desteptare. a celorlalti. si cu cantec nu asa oricum. probabil ca la mine efectul secundar a fost mai puternic, dupa cum se vede am cantat la barda.

toate astea la ultima etapa de FRTE in muntii Capatanii, pe-o vale pe care nu mai stiu cum o cheama.

6 comentarii:

Emi Cristea spunea...

Valea Repedea
Tare buna varza bre. Cainii n-au stiut sa aprecieze oasele ...

Nicu spunea...

Fain, fain...da' mi-ai facut o poftaaaa...

Carmen Maria spunea...

Sa traiasca mata care te-a facut,
Datorita mati noi am macat varza la ceaun!

me and myself spunea...

mde...daca veneati de joi, ati fi putut manca si peste copt in jar cu multe legume, in folie. se pare ca multa lume a venit cu gandul la tot felul de gateli...

ovidiu iordache spunea...

pai daca nu fusaram invitati...

me and myself spunea...

doar trebuia sa fiti prezenti la focul de joi seara. au mancat toti cei care au poftit. poate veniti intr-o tura prin Buila si-ti promit ca-n prima seara, facem din nou peste in jar, la folie. keep in touch... ca doar pe Marius il vad in fiecare zi la serv