marți, 1 iulie 2008

hoinar

"cineva" s-a impotrivit ca eu sa ajung sambata pe vf. Moldoveanu asa cum planuisem. inainte cu vreo 15 min de cabana Valea Sambetei a inceput o ploaie care mi-a mai lasat uscat doar o parte din rucsac si ideea ca ar fi trebuit sa plec la mare. dupa o ora de asteptat in cabana, uitandu-ne la ceas si vazand ca era cam tarziu sa mai urcam la refugiu Vistea, am hotarat sa mergem la Diham la concurs la Costica.
din inconstienta sau din cauza limbricilor, ne-a mancat in cur sa ne uitam inapoi de pe drum spre Fagaras. nu vreti sa stiti cum arata...
aveam insa sa ne revansam a doua zi cu vf Bucsoiu (2492m). fara rucsacii lasati in masini, doar cu ochii dupa fotografii, plimbarea a fost una "par la ceas" cum ar spune un prieten. Diham - Pichetu Rosu - La Prepeleac - Vf. Bucsoiu - Brana Caprelor - Malaiesti - Take - Diham. in total vreo 8 ore in care vremea a tinut sa se revanseze fata de noi pt ce ne facuse cu o zi inainte.
inca o data m-a incercat sentimentul ca noua cabana Malaiesti n-are nimic din ceea ce inseamna "la munte" si mi se pare doar comerciala, iar de Diham ce sa zic? cand am ajuns inapoi, seara, rasunau manelele ca la mine in spatele blocului cand se pregateste vecinu` sa plece duminica la gratar cu familia.

sa culegem pt fete flori

vf. Bucsoiu 2492m

pe varf, adunarea!

cabana Malaiesti

Un comentariu:

clau spunea...

auzi bah?...tu te plimbi pentru placerea ta sau ca sa faci in ciuda la altii?...:P ca eu una... MA OFTIC :((